gambar lame

May 17, 2009

as

df

f
Milia & Rafis ni adalah client shutterspeak dan juga merupakan kawan suhaimi (archiprez & maz) masa skolah2 dulu. Pada masa tu shutterspeak tgh busy dah penuh jadual di KL. gua yg kebetulan berada di Malaysia masa tu (balik cuti) telah diamanahkan oleh shuterspeak tu pegi cover majlis diorang. Majlis berlangsung di rumah pengantin perempuan di Kulim, Kedah. Enjoy masa tu sebab family diorang yg best dan jugak pengantin tu sendiri yg petah bersembang ngan kitorang. Tahniah…skang diorang dah dapat baby dah pun, comey plak tu. gua tumpang gembire. tahniah sekali lagi buat pasangan pendidik ini…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: