Champion…glory-glory man united!

May 18, 2009

f

asd
Yeahhhhh…team gua menang lagi BPL taun ni…bangge rasenye…dah kembang2 idung gua nih…terima kasih yg tak teramat sangat pada tokwan Ferguson…konye taktik memang menjadik taun nih…bravo…!bravo….!…taun depan kasik meletop lagik…beli player yg power2 yek..!Gua amat berbangga dengan pencapaian taun ni…pertama…hero gua…Ryan Giggs masih bertenaga and he’s still kickin’…terbaik…memang legend…kedua…dah sama pencapaian liverpool..18kali…ketiga 2 taun back to back masuk champion league (harap2 back to back buleh menang)

come on team…kasik cium champion league plak…glory-glory man united…!

note: tolong le simpan teves…dia bagus pressure team lawan…

Advertisements

One Response to “Champion…glory-glory man united!”

  1. asfagraphy said

    bro gua suka btul ngan gambar ni…sbb editing backlight tu mmg aku impress giler tambah ngan club fav aku…….nanti dtg kl inform aku

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: