Ryan Thaqief & Ryan Zharief

May 25, 2009

h;
Si abang demam sejak ari sabtu, sian gua nengok. last nite baru aku bawak gi jumpe doktor sebab temperature dah naik sampai 40degrees. naik pucat gak gua sebab dia selalu demam sejak kebelakangan ni, sejak masuk skolah. berhingus tu kire selalu sangatlaa…dulu gua dok pikir sebab ari dia swimming for sure dia akan demam. Maklumle anak gua ni pantang jumpe air…tapi bile gua dah stop kelas swimming pun dia dok selalu demam + selsema…risau gua…tapi alhamdulillah pagi ni dia dah semakin ok sebab semalam doc tu dah kasik ubat bontot satu kali!…dah macam nak pecah dah klinik tu haaa dia meronta…dah tau dah kene masuk ubat bontot…hahhaha…sian kat dia..alhamdulillah…dia dah recover dah arini…syukur…si adik plak dah semakin kuat menjerit…mungkin dah sebab belajo kat abang dia le tu…semakin banyak mulut…ape yg dia sembang pun taktau…keje senyum je bile org tegur…hahhaha…sonok gua nengok perkembangan dia…pastu skang dia dah immune bile abang2 menjerit..dah ok le tu…dah tak kisah dengan jerit2 abang dia…gua berharap mereka akan membeso sebagai johan nanti…hehhehhee…

Advertisements

One Response to “Ryan Thaqief & Ryan Zharief”

  1. zaki said

    Salutt!!
    fuh low lite skil memang btol2 power la beb
    xpyh pakai flash gun pn xpa ni šŸ™‚
    alangkah indahnya jika dapat menuntut skil tersebut..
    editing pn gempak btol..
    nak men bola nt ajk la but dah berabuk tu,perut pn semakin boroi hehe..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: