lontong, nasik beriani gam, mee bandung muar, otak-otak, satey wak radol, danga bay, snooker, futsal, shopping…damn syok betoi dok JB…!

June 5, 2009

gua balik JB dari selasa sampai selasa next week. Adik ipau buat kenduri cukur jambul anak dia. dha lama gak gua tak balik dan sempena bini gua cuti skolah, kitorang pun balik le bercuti. ternyata makanan dan aktiviti yg gua dapat kat JB ni memang tak renti2…bapak best…makan takyah cite laa…gua ingat laaa..org jb ni keje makan je beb…8 kali sari…penuh memanjang kedai…pastu jalan2 pun best beb…idup jeeee…shopping buleh tahan heaven…yg paling best…layan nengok org2 jb modified kete…syok ooooo…diorang memang takde keje lain…habihkan duit ke kerete. dah macam dok kat jepun rasanya bile lepak kat danga bay tu. gua akan update lagi aktiviti gua nanti…nak kene tolong2 kat rumah ni kemas2…malam ni ade kenduri…ciao…
samseng jb
ni geng2 photog otai aka samseng kat JB. dari kiri : wan, feedy & bob…diorang gempak dan sumpah best gile…sampai subuh gua lepak ngan diroang beb…!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: