Charlie & Nora

June 6, 2009

2

a

s

f

fsd
Charlie merupakan kawan gua masa kat melben dulu…umah dia depan je umah gua…dia ni la yg membuatkan gua tak lupakan bahasa utara…sebab dok tetiap ari jumpa dok praktik cakap penen…muakakkakak…last2 tak pandai cakap omputeh…mamat ni jugak antara yg gua amat percaya dalam banyak2 kawan gua…mamat ni pandai bawak diri walaupun masih muda masa dok kat sane…hebat lu charlie…sekali lagi hebat bila lu akad aritu…sekali jaaa…terer2…! skang dia keje kat komtar…hebat mamat ni…bab komputer memang dasat…dalam pala otak dia jaaa…gua paling ingat dulu masa gua nak carik lagu2 melayu…gua rasakan la…dari zaman tokwan gua kecik2 punya lagu pun dia ada dalam simpanan pc dia…mau dekat 50gb lagu saja…hahahhahah…pasangan dia tak jauh…org penen gak…senang…tak gaduh balik kampung…mak pak ang sure tak pening…malam raya pi umah ang…petang raya balik rumah mertua…pastu raya ke-2 pi kerja balik…muakakkaakka…apa2 hai pun tahniah dude…gua bangga ngan ang…taun depan aku pi amik gambaq anak ang plak nooo…?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: