Annor Yusnita

June 15, 2009

Annor Yusnita
Kenangan Annor di Melbourne pada taun 2008…Time ni seminggu sebelum kitorang nak balik Mesia cuti2. Cuaca gila sejuk jugak sebab winter..tu yg nampak berbungkus2 cam nak main snow tu…padahal kat city jek…Aduh teringat Melbourne tak pasal2 ni..teringat latte AUD$2.50, Kebab Flamington tgh malam, main bola pakai glove, berlari tak sampai 5 menet dah tak rasa jari jemari, keluar asap bile cakap, jalan2 depan Chapel Street dan paling gua rindu snowboard…!huhhuhuhhhuhuhuuhhuhuuhuhuhuh…Winter beb Ostolia skang nih…! waaarrghhhhhhhhhh

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: