Fyruz & Fairuz

June 18, 2009

pre

pre

1

2

3
Ni sebenornye gambo lame…bebudak ni pun dah jadik bapak & mak budak dah bulan lepas…Fyruz & Fairuz ni merupakan adik kepada menantu bapak ngan mak gua…muakakkaka…sure pening punya…adik bini gua laaaa…cam mane leh diorang jumpe pun gua tak sure…dah macam carik dalam yellow pages plak rasanya…ekekkekke…dekat2 je name…sebenornye wedding diorang ni cik Faiz kite dari Shutterspeak yg handle memandangkan gua ni menantu yg paling mak mertua sayang…gua kene layan tetamu…muakakkakakkakka…so takleh amik gambo…tapi gua ada la sikit2 amik jugak sebab tak tahan denga Faiz dok ketap sane..ketap sini…sakit telinge gak dengar…muakakkaka….Thanks Faiz sebab amikkan gambo diorang tuh…skang ni biras gua plak dah berjangkit amik2 gambo ni….suke dia nengok gambo2 cik Faiz aritu…terus membuktikan yg photography ni satu bende yg berjangkit…dah beli dah pun camera skang ni…dok sms gua je cite pasal lens2 yg nak beli…muakakkaka…penyakit2…ekekekek…gud luck bro…insyaAllah nanti gua upload plak gambo permata hati diorang…ciao…!

Advertisements

2 Responses to “Fyruz & Fairuz”

  1. Zara~AB said

    wow!!! bro asyiek dah berblog dah nie. nice pix. welcome to wordpress! hehehe.

  2. asyiekdesa said

    Zara~AB – thanks for visiting!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: