Family day Bandar Putra Bertam

July 8, 2009

Sabtu lepas gua & family ke Tanjong Bungah, Penang layankan family day Kelab Sukan dan Rekreasi Bandar Putra Betam. Sepanjang gua dok kat Penang ni tak penah pun gua gi pantai dia…muakakkakak…bile dah org anjur ni…gua layankan je..best gak la utk wife gua dan anak2…diorang bole jumpe kawan2 baru…ok la jugak bagi wife gua bersosial dengan kaum2 ibu dari taman tu. Sebelum ni tak penah jumpe2..kali ni diorang kenal2…kire ok le…Ayern cam biasa lasaknye cam tak cukup tanah nak berlari kat kawasan resort tu..kitorang lepak kat Resort TM Tanjong Bungah. Tempat tu ade swimming pool, so Ayern dah takleh tahan…keje nak meloncat je dalam pool tuh…pening pale gua dibuatnye…bila gua layankan perghhh bukan main lagi dia tujuk tocang…melompat sana sini dalam pool tuh…muakakkakka…tunjuk terer le tu dalam air…maklum le dia ade kelas swimming kat skolah and bapak dia tak pandai berenang..eksyen le tu…muakakkakka…si Ayief plak terlonjak2 nengok air…tapi bile gua celup kaki dalam air melalak bukan main takut…muakakkak…gambo dia main air takde sebab wife gua dok sebok layan si kecik…dia malas nak amik gambo & pegang camera….so gambo sebelum & selepas majlis tu ade le..tu pun gambo kitorang aje…gambo reramai takde…muakakkakka…malas gua nak amik – full stop!…

ayern

kami
tapi gua heran la…apsal sejak akhir2 ni gambo gua semakin sharp…?muakakkakakkakka

Advertisements

3 Responses to “Family day Bandar Putra Bertam”

  1. gambo sharp? ermmm… heran2… hehehehe

  2. deelahz said

    da nampak beso cam afdlin shauqi la dr asyiek nih…! muakakakakkaa

  3. asyiekdesa said

    sheikh – muakakkakaka

    kak deelahz – afdlin shauki…?muakakkakaka

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: