Ayern & Ayief

July 15, 2009

Dua beradik ni dah beso…semalam gua nampak ada lighting cun dari dapur gua…baru gua terperasan…rupe2nye tetiap petang ade lighting cun dari dapur gua…muakaakakka…nampak sangat rajin beno gua dok nolong bini gua kat dapur tuh aaa…muakkakakkaka…ape lagi gua gi amik camera cabuk gua yg tak seberapa tu (sebenornye gua paksa bini gua gi amik kat atas) terus gua mendapatkan model2 gua tu…mule2 amik gambo adik…pastu abg punye le sebok nak bergambo jugak…gua terus menembak…memang dah beso 2 beradik tuh…yg sikecik dah pandai nengok camera dan yg abg plak dah tak muat framing camera gua tuh…kalo terlebih bukak, sure nampak kabinet rumah…muakakkakkaka….terpaksa buat2 cam purposely composed camtu….hahahhaa…adik je berjaya dapat penuh…sorry ayern ye heroku…nanti kite gi buat dapur kasik beso…muakkakkaka…tak pasal2 dapur plak yg salah…apa2 hal gua sayang gila hero2 gua tuh…!
adik

abg
amacam tone gua yg terbaru nih….?gua macam suke gila plak tone camni…!

Advertisements

4 Responses to “Ayern & Ayief”

  1. epul said

    cantek siot!!

  2. asyiekdesa said

    epul – thanks…!

  3. lilomojo said

    tone mcm ni aku dah hantar perisik aku untuk cari apa formulanye.. ahahahha

  4. aie said

    wahh camna nak bt tone camni bang?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: