Kelantan, Pasar Siti Khadijah

July 15, 2009

Mase gua pegi amik gambo Catriona Ross & Shaha di Kelantan aritu gua sempat gi Pasar Siti Khadijah bawak kawan2 membelibelah utk wife diorang. Kebetulan gua ade kenal sorang kawan yg bisnes dia melampau hebatnya di Pasar Siti Khadijah tu. Nama kedai dia Tie & Ja. Gua nengok hebat betol perniagaan org2 melayu di sana. Seronok rasanya deal ngan semua org melayu. Ni antara gambo2 yg sempat gua rakam kat sana…Sorry, gua bawak satu lens je pegi ke pasar mase tu…wide lens…hahhahhaa…so semua gambo kembang2 le rupenye…hahahhaha…Masuk kenduri Cariona Ross ni, dah 3 kali dahdalam taun ni gua pegi Kelantan…hahhahaha…syok ooooo!
bnw

tudung

anak bos kedai

paso

Advertisements

2 Responses to “Kelantan, Pasar Siti Khadijah”

  1. Milia said

    Wah…slalu tul g Kelate..huh tempat yang xboleh bw org pompuan..;-(…habis duit sekarung pun xcukup nih…hehehe!!

  2. Syahrizal said

    Alamak, tempat gua ni Bro… welcome to Kelantan 🙂
    Apa nama website untuk Taman Putera Bertam tempoh hari Bro? Lupa pulak..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: