Ayief & Tok Abah

August 25, 2009

Ayief dah mule gelak2 bila org buat lawak depan dia…pastu dia start manje2 bile org dukung dia…Tok Abah dah seronok main ngan dia…pantang nengok Tok Abah for sure dia akan depa tangan nak suh dukung…Tok Abah semakin hari semakin seronok main ngan Ayief…ilang penat lelah balik keje nengok cucu2 depan mata…secara tak langsung gua pun buleh ada chance nak relek2 skit…atok melayan le katakan…muakakkakkakka…Gua yg dah lame tak amik gambo keluarkan camera yg dah nak berhabuk tuh…ekkekekkeke…malas betoi nak tuka2 lens…nampak je Tok Abah bawak jalan2 depan rumah terus gua gi lari amik camera…dengan cuaca yg baru arinih tak hujan setelah 3 hari sepanjang Ramadhan ni hujan tetiap petang nampak plak matahari nak turun…best betoi…tak kan gua nak lepaskan peluang nih…depan rumah pun depan rumah laa…hahhahahaha
1

2
selamat berpuasa semua…

web: www.asyiek.com
flickr: http://www.flickr.com/photos/asyiek/
ym: ask_shakes@yahoo.com
mobile number: 012.48 11 22 5
promotion

Advertisements

2 Responses to “Ayief & Tok Abah”

  1. salam bro!!! thanks 4 visiting……
    Selamat Menyambut Ramadhan sekali lg πŸ™‚

    vote pix #2…..hehehe!

  2. fauzi-maya said

    salam Ramadhan bro..balik mane raye?? πŸ™‚

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: