Ayief nak buat semua…

August 27, 2009

Ayief dah bole merangkak ahad lepas…tetibe gua nengok isnin dia dah start memanjat plak…mak aih…satu ari satu pencapaian dia…bukan main lagik…semua dia nak buat serentak…hahhahahha…arini dia dah bole berdiri pastu paut mende nak ke kiri & kanan…pastu ade hati nak lepas tangan plak tu…waduh2…eksyen ko yek…penin pale gua…dah nak kene memerhati lebih terperinci…teringat gua mase dulu2 Ayern kecik…mase baby gua nak dia merangkak…bile dah merangkak…takut plak dia dok main suis2 dalam rumah (masa kat melben suis semua kat bawah) satu rumah dia pusing gua dok pikir bile le dia nak jalan…senang skit gua…tapi bile dah jalan…lagi pening gua…dia jalan ikut haluan dia sendiri…dok pikir plak bile dia nak buleh paham bile kite cakap & dia buleh cakap…bile jadik ape yg gua nak tu dia manipulate kite plak…pikir plak bile dia pi skolah…dah buleh tau mane baik mane buruk…memang tak abih mende nih…last2 gua tua camtu je…muakakkakka…dan skang…dia jadik lagi mende nih kat gua…kali ni giliran Ayief plak…uuuwwaaaaaaaa…..
bnw

color

website: www.asyiek.com
online album: http://www.flickr.com/photos/asyiek/
facebook: http://www.facebook.com/asyiekdesa
ym: ask_shakes@yahoo.com
mobile number: 012 48 11 22 5
promotion

Advertisements

One Response to “Ayief nak buat semua…”

  1. mshafie said

    salam Ramadhan dan salam hari Kebangsaan

    Mmg itu yang selalu kita fikirkan..bila anak merangkak kita minta dia cepat berdiri..bila dah berdiri, kita minta dia cepat berjalan..lepastu rasa macam menyesal..

    Kalu difikirkan balik..itu semua dalam pengetahuan Tuhan..kita patut bersyukur sebab perkembangan otak anak baik..

    Mudah-mudahan mereka akan mendoakan kita jika kita sudahpun berada di alam kubur nanti.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: