Persuasiveview…

September 5, 2009

Sakit hati gua bile seminggu selepas gua renew accout pro gua dalam flickr, tetibe gua tak leh nak login…tensen…bayangkan le…online album yg gua dok pakai selame 1 taun setengah abih camtu jek…gua takleh nak access guna account tu…gamba dah banyak…contact dah ramai…imagine le nak kene start dari awal balik…aduhhh…sakit jiwa gua…!account yg gua maksudkan tu account persuasiveview…tu yg menyebabkan gua kena bukak account flickr asyiek plak tu…start from scratch…dugaan…dugaan…apsel la buleh jadik camtu pun gua taktau…tapi yg gua pelik tu…sejak taun lepas gua tak penah bukak site tu…tetibe bile gua check semalam…meremang bulu tengku, bulu idung, bulu ketiak abih bile tetibe ade gambo pada 14 july lepas ade yg telah diupload….aik pelik betol…sape yg upload…gambo dia same plak dengan gambo 14 july yg ade dalam accout baru gua ni…misteri betol…aduh…seram gile beb…
ayern batman

mommy ayern

mommy

building

sheikh

zaffwan
antara gambar2 diambil dari account persuasiveview…

serius gua sampai skang dok meremang bile dok nengok balik gambo2 yg diupload tuh…!

website: www.asyiek.com
online album: http://www.flickr.com/photos/asyiek/
facebook: http://www.facebook.com/asyiekdesa
ym: ask_shakes@yahoo.com
mobile number: +6012 48 11 22 5
promotion

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: