Budak2 Pusat Racun Negara USM

October 25, 2009

truttt…trutttt…kisahnya bermula dalam sebulan lepas…gua dapat call dari Dr. Maizurah & Prof. Rahmat suh datang Pusat Racun Negara (PRN) USM utk membantu penyelidikan & rekabentuk project dalam tobacco control. Asalnya memang gua buat kerja ni masa dalam thesis gua study dulu…so kira macam nak refinement kerja2 yg lepas & broaden the project. banyak strategy promosi & aplikasi yg dah dirancang…takde masalah kat gua…kat PRN ni gua jumpa dengan team2 yg baru dalam ict department…dulu masa gua datang diorang takde lagik…ni kire macam staff baru yg PRN scout…gempak budak2 nih…especially dalam 2D animation, character drawing, scripting, programming & interactive…bagus PRN ni, dah macam2 equipment dah diorang ade…dah kalah school gua camni…hehhehe…tapi takpe…berbaloi dengan hasil & project2 yg diorang dapat…respek gua dengan bos PRN…dia gabungkan skills & jugak research2 antarabangsa…baru le org nampak camnih…
ict
gua bertambah geng2 yg baru dalam bidang gua sendiri…keep pet dap the gud work u guys…love ur skills…rajin2 bekerja…ni entry khas utk korang…

*agak gila jugak dok crop gambar budak2 nih satu2…dengan rambut cacak lah…rambut mayang mengurai la…cekak pinggang lah…aduh….jenuh gua kene crop…apa yg buleh gua share sini…shoot ni amik satu2…crop satu2…lens 24-70…studio shooting…lighting fire dari kiri & kanan…2 point lights…pakai under metering…sebab nak blend dengan background…ape lagik ek…gua pun dah lupa…kalo kornag nak tanye ym je gua…ask_shakes@yahoo.com
promotion

Advertisements

7 Responses to “Budak2 Pusat Racun Negara USM”

  1. kamilsharaidin said

    terbaikkk…gua caya sama lu…editing info takda ka?…hehe

  2. ameen said

    best ah..kagum sy..

  3. Editing menarik . . .

  4. superb editing bro.
    sangat mantap dan beremosi hasil gambar tu,
    sesuai dengan tajuk edisi di beri.
    nice work.

  5. Pergh bro, cam poster Heroes daaa

  6. asyiekdesa said

    kamil – dah ada editing tutorial…hehhehe

    thanks semua…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: