Shaha & Catrionas Ross

November 30, 2009

Pasangan ni pun akan bakal menimang cahaya mata tak lama lagik…agak berhabuk jugak la gamba diorang ni….muakakkakka…takpe la…janji jgn berabuk gua nye blog nih udah…ekekkekeke…sebenornye gua diterbangkan ke kelantan tempoh ari utk buat video cover pengantin nih…suara zaidan cam gini…”assyiiiieekkkkkkkkk!!!” sentiasa terdengar bila gua start tutupkan button biru kat camera gua…bile button biru tu tutup maksudnye gua nak belasah still photo laa…tak buleh tahan ooooooo…hahhahahhaa..zaidan sure menjeling sebab kerja hakiki gua pada masa tu sepatutnya tembak video…muakakkakkakaka…so disebabkan selalu sangat kene jeling…ni je lah gambo yg gua dapat amik & edit…ekkekekeke…
1

2

3

4
gua mintak maap sekiranya semua pernah nengok gambo ni dalam photostream flickr gua sebelum nih…memang gua copy & paste image dari sane jek…takde yg baru…ekekkekkeke…tapi sekurang2nya tau cerita sebenor wedding yg gua cover nih…tahniah buat Shaha & Cat…

agak best gila bile dengo org putih cakap kelantan…muakakkakkakaka…cayala Cat!

video yg telah disiapkan bole ditonton di sini

info: kesemua gambo diamik dengan 50mm1.2 (sebab gua kene jaga video…malas nak tuka lens…ekekkekkeke)
promotion

Advertisements

One Response to “Shaha & Catrionas Ross”

  1. ariffbani said

    Bro…lu memang terbaekkkkk…..kena ajaq aku editing ni….hehehhee

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: