Pakcik Keong (gua belasah je name dia…muakakkakka)

December 3, 2009

Takde cite ape2 pun…gua tensen dok mengadap course outline ni dari pagi…gua curik time sikit edit gambo yg gua dah edit semalam…gatal tangan namenye…ekekekeke…gambo mase gua gi melake aritu…dia buat trompah on the spot..ikut kaki customer….terer beb…!
1
edit semalam

2
selepas menggatalkan tangan…ekekkekke

bapak banyak kejeeee minggu nihhh….!and gua rindu kat anak2…uuuwaaaaaaaaaaa!!!

Advertisements

One Response to “Pakcik Keong (gua belasah je name dia…muakakkakka)”

  1. maya amir said

    pakcik keong tu kem slm kat lu bro..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: