weekend lepas gua balik jb lagik…

December 10, 2009

akibat terlalu rindukan anak binik gua selambe badak beli tiket balik jb lagik..ekekkekek…dapat le puaskan rindu kat diorang…bukan main lagik diorang peluk & mintak dukung…rindu sangat le tu…(rase2nye le…ntah2 diorang berlakon jek) muakakakakka…dalam time gua balik tu sempat gak la gua merayap ngan family…bawak sekali adik ipau, biras & sepupu jalan2…tapi bile sampai je satu kedai ni kat angsana ni…terus gua split dengan kaum2 isteri…muakakkakaka…sorry ye…babah dah gian..lame tak jumpe menatang nih…muakakkaka
1

2

3

4
tapi gua ingat aaa…zaman gua dah abih kot…chemistry antara kerpet ijau & perut gua dah takde…damn!…gua kene pi kaunter pastu jumpe ngan uncle teong…!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: