Pak Lie & Kak Chik

December 17, 2009

Semasa gua di JB jenguk anak bini yg ade kat kampung, gua telah diajak oleh biras gua pegi shoot wedding…gua yg pagi tu takde keje ape pun ikut la join team diorang…tapi gua join masa akad nikah jek…gua kene melayan anak bini jalan2 tgh aritu…so balik awal…majlis yg simple dan penuh dengan airmata…tahniah kepada Pak Lie & Kak Chik…cepat mesra diorang ni…Pak Lie ni pun photographer gak…senang nak ekjas…smoga berbahagia ke akhir hayat…insyaAllah…official photog sila click sini…WakNin & Fyruz
1

2

3

4

5

6

7

semasa balik dari Masjid ape tah (hahhahaha…gua taktau name tempat tu…ekekkeke) gua drive sendiri beb…Fyruz ikut WakNin ke majlis reception lepas tu…perghhh terer wooo gua drive jalan kat JB…muakakkakakak…

Advertisements

3 Responses to “Pak Lie & Kak Chik”

  1. beb..
    bini ko jb area mner??

    gmbr 1st superb as usuall 😉

  2. rosli said

    pada aku suma gambo ni best sgt2…lagilah gambo pengantin mendongak tu, panjat tangga ke?

  3. wanlilo said

    pergh jalan jb sorang2, ko berani eh syiek, aku komain takut jalan sorang2… aahahaha, nanti kite turun lagi la TT Berbayar bersama Wan.. haha!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: