action utk semua…silalah donlod yek…

April 20, 2010

Salam semua, setelah ramai yg request ndak action yg terbaru setelah gua pernah bagi sebelum ni pasal bleach bypass ikut tekak gua dulu…ini action yg terbaru gua cipta pagi tadi..muakakakaka…tetibe datang idea utk gambo kebiru2an…syok plak nengok…so gua kasik pree kat lu org…takyah bayo2…ilmu utk dikongsi bersama…have fun…gua takde masa nak buat step by step punya process…korang click je kat menatang ni…nescaya dapat la ia…lagipun kalo gua kasik process2 nye pun…macam korang bace…muakakkakaka…okie guys…have fun…terimalah seadanya action yg tak seberapa ni…ekekekkeke
before
original picture

after
after edited

and the action… donlod here>>>http://www.mediafire.com/?4umdzjnzydm

ciao…!

Advertisements

4 Responses to “action utk semua…silalah donlod yek…”

  1. Rosli said

    telima kasih abam asiek…
    hehehe…

  2. terima kasih daun keladi…hehe

  3. aus_tart said

    lu mmg mantap bro..
    gambo dah mmg best.. tp ayat lu lg best..
    “ilmu utk dikongsi bersama”!
    bangga seyh..
    takbir! 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: