Fahrul & Rose Adila, Temerloh Pahang

July 1, 2010

2

3

4

5

6

7

Salam semua…dan seperti yg gua janjikan pagi tadi…gua update entry terbaru dalam blog yg dah lama gua tinggalkan ni…tadi baru gua check stats dalam blog ni…alhamdulillah…takde le sampai takde org langsung nengok blog gua ni dalam satu hari…ade jugak yg bukak blog ni walaupun gua dah tinggalkan lama…terima kasih gua ucapkan…lu org memang rawk!…hhehehhehe…cite pasal pengantin dan wedding yg gua amik kat temerloh pahang ni plak…ekceli…kakak dia (yg muke merajuk dalam pic no.1) merupakan student gua masa sebelum gua fly ke Ostotlia dulu…gua penah ngajar dia satu sem…bagus budak ni…respek org tua (walhal gua takde le tua time tu…tua dalam 3-4 taun je dari diorang…) so masih le dia bertanyakan khabar…kebetulan…adik dia nak kawen…dia call gua tanye…tu yg membuatkan 1st time gua jejakan kaki kat temerloh tu..wow…damai je ek kat pahang ni..takde kecoh2…best2…alhamdulillah…kedua2 mempelai sama padan…sama cantik…Un (Fahrul) dapat lafaz sekali jek…tersipu2 malu pengantin pompuan…dan tetibe dengo sore akaknye gelak beso…aik akak plak syok lebih…menjeling abg long yg duduk sebelah kadi tu…muakakkakka…dalam ati abg long tu mesti kate…”betol ke idak adik aku sorang ni…??” hahhahahah…gurau2 je sue…tapi majlis cukup meriah yg bersambung pada keesokan arinya utk majlis reception…selamat pengantin baru buat Un & Dila…smoga bahagia ke akhir hayat…buat akaknye plak…bile lagik..? kitorang nak gi makan ikan patin lagik nih…ekkekkekkeke…

cheers!
coming up next…Syam & Fiza
for more pictures of this couple…feel free to browse their album in – http://www.flickr.com/photos/asyiek/sets/72157623039416367/

www.asyiek.com

Advertisements

One Response to “Fahrul & Rose Adila, Temerloh Pahang”

  1. mn said

    sifoo asyiek tetap best…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: